IJsbanen van Art-Ice

De synthetische schaatsvloer van Art-Ice wordt geproduceerd in Nederland door Betech Kunsstoffen BV in Groningen. Het bedrijf heeft een vooraanstaande positie in het ontwikkelen van kunststof producten. Betech is al vele jaren succesvol in het ontwerpen en produceren van de Art-Ice schaatsvloer. We melden dan ook met trots dat Art-Ice een 100% Nederlands product is.

Baan Opbouwen

KONINKLIJKE NEDERLANDSE SCHAATSBOND

De schaatsvloer van Art-Ice bezit veel capaciteiten en kwaliteiten die ook op topsport niveau worden herkend en gewaardeerd. Door intensief met elkaar samen te werken hebben we voor de KNSB in het verleden tijdens de Junior Schaatsspelen meer dan 30.000 kinderen leren schaatsen onder de inspirerende leiding van onder andere Barbara de Loor.

KNSB – KPN Schaatsclub

Duuzaamheid

De schaatsvloer heeft geen intensief onderhoud nodig, geen gebouw of hal, elektriciteit, energie of andere brandstoffen. Vergeleken met traditionele ijsvloeren levert de Art-Ice schaatsvloer substantiële energiebesparingen op.

De vloer kan overal en onder alle weersomstandigheden worden geplaatst. Er is geen sprake van CO-2 uitstoot en er worden geen chemische of schadelijke vloeistoffen op het oppervlak gebruikt. De art-Ice schaatsvloer is een volledig droge vloer. Aangezien de schaatsvloer ook nog eens 100% reclyclebaar is kunnen we niet alleen spreken van een professionele witte schaatsvloer. Als u kiest voor Art-Ice kan kiest u ook voor een groene vloer.

Samenvattend:

  • Geen electriciteit
  • Geen brandstoffen
  • Geen verwarming of koeling
  • Geen toegevoegde chemische vloeistoffen
  • Geen CO-2 emissie
  • 100% recyclebaar
  • Geen milieubelastingen


Producten

Art-Ice is gemaakt van harde, “self lubricating”, gemodificeerde PE panelen die als puzzelstukjes in elkaar passen. De vloer kan binnen- en buiten worden geplaatst. Gedurende het gehele jaar kan een unieke schaatsbeleving worden gecreëerd. De Art-Ice schaatsvloer is een droge vloer. Dit betekent dat er aan het oppervlak geen chemische, schadelijke of dure vloeistoffen worden toegevoegd om een glijmogelijkheid te creëren. Alle benodigde materialen en producten zijn namelijk ín de vloer verwerkt.

De Art-Ice schaatsvloer wordt geleverd in 20mm, 15mm en 10mm:

  1. Art-Ice PRO 2000
  2. Art-Ice Fusion
  3. Art-Ice Adventure
Baan op het koopmansplein in Assen afm: 15*30 meter